Over Liesbeth Vleeskruijer

Liesbeth Vleeskruijer
Liesbeth Vleeskruijer

Liesbeth Vleeskruijer is meer dan 30 jaar in het onderwijs werkzaam.
Naast haar ruime onderwijservaring heeft zij later bij de Fontys Hogescholen de tweejarige opleidingen Remedial Teaching voor het basisonderwijs en die van het voortgezet onderwijs gevolgd en beide opleidingen succesvol afgerond.

Daarnaast heeft zij haar managementvaardigheden ontwikkeld tijdens de periode dat zij directeur was van het SKPC in Culemborg. In die functie heeft zij aan de wieg gestaan van de huidige vorm van deze organisatie, waarna zij vijf jaar in Frankrijk heeft gewoond en daar via het NTC 4 jaar NT-2 lessen heeft verzorgd voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs.

Weer terug in Nederland is zij in 2004 gestart met haar eerste praktijk voor Remedial Teaching en huiswerkbegeleiding in Zaltbommel. In 2007 volgde de opening van een tweede praktijk in Culemborg. Inmiddels werkt zij nu weer fulltime in de praktijk van Zaltbommel.

Zij is getrouwd met Dick Vleeskruijer en de familie bestaat inmiddels uit 4 kinderen (met zeer gewaardeerde ‘aanhang’) en 7 kleinkinderen – wat zorgt voor een gezellige drukte bij feest- en verjaardagen!

Kleinkinderen èn hun popjes logeren graag bij ons
Kleinkinderen èn hun popjes logeren graag bij ons
En met Sinterklaas is de haard bijna te klein......
En met Sinterklaas is de haard bijna te klein……